Αν είσαι από τους τυχερούς, που έχουν ακόμα άδεια ή είσαι από αυτούς που επέστρεψαν αλλά θέλουν και άλλες διακοπές, ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός για ένα last minute ταξίδι!

Έκπτωση έως και  50%  σε όλες τις πτήσεις εντός Ελλάδας με την Aegean Airlines! Η προσφορά ισχύει για όλες τις πτήσεις απευθείας και ανταπόκρισης εντός Ελλάδας μεταξύ 01/10/2022 – 31/03/2023
Ισχύει για κρατήσεις έως 12/09.

Booking.com




Booking.com


Μπορεί ο Σεπτέμβριος να έχει μπει για τα καλά, αλλά αυτό δε θα έπρεπε να μας εμποδίζει από το να κάνουμε ταξιδιωτικά πλάνα και αυτόν τον μήνα!

Όσα ταξίδια στερηθήκαμε τα 2 προηγούμενα χρόνια, θέλουμε  να πραγματοποιηθούν! Οι επιλογές άλλωστε είναι τόσο πολλές, τα μέρη τόσο όμορφα. Και τι καλύτερο από το να μπορεί κανείς να εξερευνήσει ονειρεμένους προορισμούς, χωρίς πολύ κόσμο όπως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθεί κανείς τις μεγαλουπόλεις είναι τώρα.

Είναι η περίοδος μετά το καλοκαίρι και πριν τον χειμώνα, όπου οι περισσότεροι βρίσκονται και πάλι πίσω στην καθημερινότητά τους. Αλλά είναι και η περίοδος όπου οι τιμές είναι αισθητά πιο χαμηλές και μπορούμε να απολαύσουμε καλύτερα το ταξίδι μας.

Από το Λονδίνο ,τη Ρόδο ,το Ηράκλειο, την Ρώμη και όπου αλλού επιθυμείς, εδώ θα βρεις όλες τις προτάσεις μας για last minute ταξίδια από τον Σεπτέμβριο!

Μπείτε στα link της σελίδας μας και δείτε τις προσφορές!



Booking.com



Booking.com