Προσωπικά, όταν κάνω ψάξιμο, αυτές είναι μερικές από τις επιλογές μου!

Όταν είναι να ταξιδέψω με αεροπλάνο, πρώτα θα βρω τις ημερομηνίες των πτήσεων που μου ταιριάζουν και μετά θα ασχοληθώ με το κατάλυμα. Πατώντας στο μπλε εικονίδιο μέσα από το  http://www.myluckytraveler.com μπαίνετε στην εφαρμογή για κινητά, της Booking. Στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζονται εικονίδια για πτήσεις

Κάνουμε κράτηση για πτήση συμπληρώνοντας τα στοιχεία που μας ζητά η σελίδα και ανάλογα με τις επιλογές μας.

Έτσι καταλήγουμε στις τελικές μας επιλογές και αναλόγως κάνουμε κράτηση για δωμάτιο.

Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, b&b, σπίτια και διαμερίσματα, περιμένουν να σας υποδεχθούν. Για μεγαλύτερη ευελιξία, υπάρχουν επιλογές με δωρεάν ακύρωση, με πρωινό ή ημιδιατροφή κι ένα σωρό άλλες ανάλογα με τα γούστα και τα βαλάντια σας.

Η διαδικασία κράτησης είναι εύκολη, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Η πληρωμή σε πολλές περιπτώσεις γίνεται με την  επίσκεψη σας στο ξενοδοχείο και μερικές κρατήσεις δεν χρειάζονται πιστωτική κάρτα.

Μπορούμε να κάνουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκίνητου με τον ίδιο τρόπο,

Όπως και για ταξί και αξιοθέατα.

Τα κοντινά αξιοθέατα είναι κορυφαία επιλογή για έναν προορισμό που επισκέπτεται κάποιος πρώτη φορά. Μέσα από την σελίδα μας και την εφαρμογή της booking μπορείτε να πάρετε προσφορές σε εισιτήρια εισόδου σε πολλές δραστηριότητες.  Επίσης κράτηση για ταξί αεροδρομίου ή και για μετακίνηση εντός πόλης.

Τέλος, αφού τσεκάρετε την λίστα σας και ετοιμάσετε τις βαλίτσες, προσθέστε μαζί καλή διάθεση που θα σας συντροφεύει στο ταξίδι και κρατήστε λίγο χώρο για να γεμίσετε με ωραίες αναμνήσεις που θα σας κρατάνε παρέα μέχρι την επόμενη φορά!

Αν κάπου δυσκολευτήκατε, θα χαρώ να σας βοηθήσω. Επικοινωνήστε μαζί μου μέσα από την φόρμα ή με μήνυμα ή και τηλέφωνο.

Καλά ταξίδια φίλοι μου, μαγικά, φανταστικά κι ονειρεμένα!!