Booking.com


Δράμα- Ονειρούπολη
Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ήταν η Ονειρούπολη της Δράμας. Ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου του 2004 και αυτή ήταν η αρχή για όλα τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που δημιουργήθηκαν αργότερα. Οι επισκέπτες δεν είναι μόνο Έλληνες αλλά και Τούρκοι και Βαλκάνιοι, στην πλειονότητά τους Βούλγαροι.


Booking.com


Τρίκαλα – Ο Μύλος των Ξωτικών
Πριν από 12 χρόνια άρχισε η λειτουργία του «Μύλου των Ξωτικών», που σταδιακά μετατράπηκε σε ένα θεαματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο, τα Τρίκαλα άρχισαν να αποκτούν ένα θερμό κοινό και σήμερα σφύζουν από τουρισμό.


Booking.com


Βόλος- Τα Κορυφαία Παραμύθια του Κόσμου
«Τα Κορυφαία Παραμύθια του Κόσμου στον Βόλο» θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όσοι επιλέξουν τον εν λόγω προορισμό. Τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή επιλέγουν τουρίστες από την Γερμανία, την Γαλλία, το Ισραήλ και τη Ρουμανία ενώ δεν είναι λίγοι και οι κάτοικοι εξωτερικού που έχουν αγοράσει σπίτια στο Πήλιο.


Booking.com


Κατερίνη- Το Μουσείο των Χριστουγέννων
Ήδη έχει ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη ψηφιακή καμπάνια του Experience.Katerini με επίκεντρο την Χριστουγεννιάτικη Κατερίνη. Ξεχωριστή θέση στις φετινές πρωτοβουλίες του δήμου έχει το πρώτο πανελλαδικά Μουσείο Χριστουγέννων.
Για την Ορεινή Κατερίνη και τους τουριστικούς προορισμούς των Πιερίων, το τουριστικό Ελατοχώρι και τον Άγιο Δημήτριο, η περίοδος των Χριστουγέννων και όλοι οι χειμερινοί μήνες είναι in season τόσο για Έλληνες όσο και ξένους επισκέπτες.


Booking.com


Κομοτηνή- Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο
Η Κομοτηνή, είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πόλη, ιδιαίτερη και με μοναδικό “χρώμα” που ξεχωρίζει για τον αέρα πολυπολιτισμικότητας και την αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων διαφόρων θρησκειών. Η δημιουργία του χριστουγεννιάτικου πάρκου μετάτρεψε την κεντρική πλατεία σε έναν χώρο παραμυθένιο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.


Booking.com


Πάτρα – Το Δέντρο των Ξωτικών
Στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Πάτρας μπορείς να επισκεφθείς το σπίτι του Άη Βασίλη, το ταχυδρομείο των ευχών, τα εργαστήρια των ξωτικών, τη χριστουγεννιάτικη αγορά (με στολίδια, γούρια, κοσμήματα, απολαυστικά παιχνίδια και άλλα) και φυσικά να λάβεις μέρος σε πολλές δραστηριότητες. Ξωτικά, τάρανδοι, ξύλινα σπιτάκια και λαμπιόνια συνθέτουν ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό.


Booking.com


Αθήνα – The Christmas Factory
Το «The Christmas Factory» γιορτάζει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την εμπειρία της μαγείας των Χριστουγέννων.


Booking.com


Και τέλος, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αστερόκοσμος
Χριστούγεννα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης Ο Αστερόκοσμος φέτος από τις 9 Δεκεμβρίου 2023 στους χώρους της ΔΕΘ θα λειτουργήσει έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, στα περίπτερα 13, 14, και 15 γιορτάζοντας μαζί μας τα Χριστούγεννα 2023 και την Πρωτοχρονιά του 2024. Ένα μοναδικό Fun Park, παγοδρόμιο, 15 παιχνίδια, συναυλίες, μουσικοκινητικές παραστάσεις, happenings και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

   
πηγές parallaximag.gr, gegonota.news, milosxotikon.gr,